2. ETAP PARK VE PEYZAJ ÇALIŞMALARI HIZLA SÜRÜYOR

Kardeş Ümraniye Belediyemizin desteğiyle yapımına başlanan ve İlimizin çehresini değiştirecek projelerden birisi olan Munzur Nehri Kenarı Sahil Yolu 2 Etap Park ve Peyzaj Çalışmaları hız kesmeksizin devam ediyor.

22.672 m²  alana sahip olup,   %56’ sı ( 12.722 m² si) yeşil alana olmak üzere yürüyüş yolu, bisiklet yolu, çocuk oyun alanları, engelli çocuk oyun alanları, spor aletleri alanı, futbol sahası, basketbol sahası, tenis ve voleybol sahası, araç ve bisiklet otoparkları, çok sayıda bank kamelya, piknik masaları gibi bir çok donatı kapsayan 2. etap projenin çalışmalarını Tunceli Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Muzaffer ARSLAN ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri yerinde inceledi.

Çalışmaları sürdüren firma yetkililerinin de yer aldığı incelemede Belediye Başkan Yardımcısı Vekili Muzaffer ARSLAN çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldı. Çalışmaları hızla süren Munzur Nehri Kenarı Sahil Yolu 2.Etap Park ve Peyzaj işi ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı V. Muzaffer ARSLAN  “Yaklaşık 22672 m²  alana sahip olacak olan Munzur Nehri Kenarı Sahil Yolu 2 Etap Park ve Peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımıza nefes aldıracak olan projenin en kısa süre tamamlanarak Vatandaşlarımızın hizmetine girecek ” diye konuştu