EV ZİYARETLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Tuncay SONEL ilimiz Alibaba ve Cumhuriyet Mahallelerinde aile ziyaretleri gerçekleştirdi. Yetim, öksüz, şehit aileleri, engeli olan vatandaşlarımız ile hasta ve yaşlı vatandaşlarımızın ziyaret edilmesine ve onlara yardımcı olunmasına çok önem veren Sayın Vali/Belediye Başkan Vekilimiz, bu pazar günü de bu amaçla yapmış olduğu ziyaretlerde; yetim öksüz çocuklarımıza hediyeler dağıttı, engeli olan vatandaşlarımızla ilgilenerek taleplerini dinledi, hasta vatandaşlarımıza Allah’tan şifalar diledi ve yaşlılarımızın ellerini öperek onlardan dua istedi. Vali/Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Tuncay SONEL  burada yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Sizleri ziyaret etmekten ötürü duymuş olduğum manevi lezzeti hiçbir şeye değişmem. Sizlerin ziyaretine hep geleceğim. Her daim sizlerin yanında olacağım.” Mahalle gezilerinde sayın valimize yoğun ilgi ve sevgi gösteren çocuklar da sayın Valimizden çeşitli hediyeler aldıkları için çok mutluydular.

Mahalle gezilerinde vatandaşlardan yoğun olarak dile getirilen iş talepleri üzerine, sayın valimiz  ve Belediye Başkan Vekilimiz  , “görülüyor ki Tunceli’de işsizlik sorunu çok önemli bir sorun. Bunun çözümü için istihdam alanları açmak ve bu suretle işsizliği azaltmak için yoğun bir çaba göstereceğiz” dedi.