30 Ağustos Zafer Bayramı İlimizde Coşkuyla Kutlandı...
30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi İlimizde de  törenle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması Vali/Belediye Başkan V. Tuncay  Sonel’in,  halkı selamlamasıyla başladı.

Valilik önünde düzenlenen törene, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın okunmasıyla devam edildi. Günün anlam ve önemine ilişkin yapılan konuşmaların ardından Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın göndermiş olduğu mesaj okundu

Kutlama törenine, Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Vedat Çolak, 4. Komando Tugay Komutan V. Albay Feridun Bircan, Cumhuriyet Başsavcısı V. Ömer Tavlaşoğlu, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkan V. Seçkin Şenlik, Munzur Üniversitesi Rektör V. Muzaffer Aşkın, Baro Başkanı Barış Yıldırım, Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, üst düzey askeri ve polis yetkilileri ile vatandaşlar katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması kapsamında Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel Valilik Makamında tebrikleri kabul etti.