3. Ordu Komutanı Orgeneral Savaş’tan Vali Sonel’e Ziyaret

3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel’i makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş’a, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, 4. Komando Tugay Komutan V. Piyade Albay Muhammet Kelami Kablay ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Sinan Şen eşlik etti.

Valilik önünde Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel, Cumhuriyet Başsavcısı Behçet İşlek, Adalet Komisyonu Başkanı Seçkin Şenlik, Vali Yardımcıları Selçuk Yosunkaya ve Akın Zor, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş tarafından karşılanan Savaş, daha sonra Vali Sonel ile makamında bir süre görüştü.

Valilik Makamında komutanlarla bir süre sohbet eden Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel, nazik ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş'a ve beraberindekilere teşekkür etti.