İlimize Gelen Sağlık Personellerinden Çocuklarla Etkinlik

Başkan Maçoğlu’nun katılımıyla İstanbul’dan gelen bir grup sağlık personeli, çocuklarla bir araya gelerek etkinlik düzenledi.

İlimize turistik amaçlı gelen bir grup sağlık personeli belediyemizi ziyaret etmişti. Ziyarette belediyemiz ile yapılan görüşmelerde Dersim’de yaşayan çocuklarla belirli faaliyet yapmak istediklerini belirten grup, bugün başkanımız Fatih Mehmet Maçoğlu’nun da katılımıyla çocuklarla bir araya gelerek etkinlik yaptı.

Grup adına konuşan Dr. Murat Fırat, “Türkiye’nin çeşitli yerlerine giderek o bölgeyi tanıyoruz. Oradaki çocuklarla belirli faaliyetler yapmaya çalışıyoruz. Çocukların isteği doğrultusunda istediği şekilde alışveriş yapmasını ve istediği şekilde giyinmesini sağlıyoruz. Şimdiye kadar dört bölgede yapmış olduğumuz bu organizasyonu belediye desteğiyle şimdi burada gerçekleştirdik” dedi.